Het Goede Doel: Villa Pardoes

Het goede doel dat Kiwanis Club Roosendaal en de stichting Gastels Belang verbonden hebben aan de 2019 editie van de DorpsKwis Oud Gastel is Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. De Villa Pardoes ligt naast attractiepark De Efteling en bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Met het hele gezin weer eens lol maken en de batterij opladen!

De vorm van Villa Pardoes – een Slak op een Bloem – zegt veel over het bijzondere karakter van dit vakantieverblijf. Door de prachtige ingang, voorzien van een bijzondere beeldenrots, leidt een slakkenspoor jullie naar het hart van de Villa. Fantasie, natuur, avontuur, kleuren en beelden, in Villa Pardoes blijf je rond kijken! Vanuit jullie eigen woonkamer kijk je in de tuin waarin je kunt spelen, klauteren en relaxen. Dan is er ook nog de centrale keuken, de binnentuin en de PicknickPlaats waar vaak de leukste dingen te doen zijn.


Hierboven kun je virtueel een kijkje nemen in de villa. Pardoes en Nol Havens leiden je rond. Van de ingang, via het slakkenspoor en de themakamer naar de achtertuin. Je kunt de rondleiding ook bekijken in het groot.

De virtuele rondleiding is aangeboden door Beeldhouwers.