Deelnemen

De mogelijkheid om je in te schrijven voor de DorpsKwis Oud Gastel ’22 stopt op 27 augustus 2022 om 18:00 uur exact (we hebben wat tijd nodig om je inschrijving te verwerken).

Er kunnen maximaal 100 “normale” teams deelnemen aan de DorpsKwis Oud Gastel. Meer teams kunnen zich aanmelden, maar die komen op de reservelijst. Mochten er afmeldingen binnenkomen dan wordt het eerstvolgende team op de reservelijst door ons benaderd.

Hieronder staat een simpel stappenplan om deel te nemen:

Stel een team samen van minimaal 10 personen. Er is geen maximum, maar meer dan 25 is onhandig. Schrijf je dan in via het aanmeldingsformulier. Doe dit vóór de hierboven gemelde datum. Je krijgt dan een e-mail met betalingsinstructies (€ 79,- per team, meer mag ook; het gaat allemaal naar een goed doel). Pas als je betaling bij ons geregistreerd is, ben je écht aangemeld en zul je je team terugvinden op onze deelnemers-pagina.

Bij de aanmelding hoef je alleen maar de naam van de teamcaptain in te vullen. Je kan dus tot het laatste moment nog extra mensen toevoegen aan je team. Alleen de teamcaptain moet 18 jaar of ouder zijn. Verder geen restricties.

Zorg dat de team-captain aanwezig is op de captain-avond op dinsdag 6 september 2022, van 20:00 tot 21:30. Hier worden de laatste aanwijzigingen, suggesties, tips en wat al niet meer gedeeld met alle aanwezigen. Tevens is dit hét moment om vragen te stellen.

Let op: alléén voor de team-captains en één extra teamlid. Deelname aan deze avond is verplicht, anders kun je niet meedoen als team.

En het zou zomaar eens kunnen zijn dat er hier al een bonusvraag uitgedeeld gaat worden…

Doe met het hele team mee aan de DorpsKwis Oud Gastel op vrijdag 16 september 2022. De kwis loopt van precies 18:00 tot exact 23:00 uur. 

Om 18:00 uur precies krijgt jullie teamcaptain jullie kwisboek mee. Daarna zal jullie captain zo snel mogelijk naar jullie speelhonk gaan (niet met de auto; alleen te voet of per fiets is toegestaan in verband met de veiligheid), zodat jullie de vragen kunnen gaan beantwoorden, als team.

Om exact 23:00 uur moet het antwoordboek ingeleverd zijn, anders volgt diskwalificatie van het gehele team!

Kom met je hele team naar de prijsuitreiking op zaterdag 1 oktober 2022 van 20:00 tot 22:00 uur, om te zien wie de DorpsKwis Oud Gastel gewonnen heeft. Bovendien laten we hier ook een aantal foto’s en video’s zien die gemaakt zijn tijdens de kwis.

Hier wordt natuurlijk ook bekend gemaakt welke bedragen gewonnen zijn per team, en dus: welke lokale doelen gesteund gaan worden.

Kwislocatie nodig?

Je hebt een ruimte nodig die groot genoeg is voor je team en die beschikt over de juiste faciliteiten (stoelen/tafels/wifi/printer/koelkast/en dergelijke). Het allerhandigste is een locatie in Oud Gastel. Er zijn namelijk ook een flink aantal doe-opdrachten waarbij je te voet of op de fiets naar een bepaalde locatie in het dorp moet. En dan is het niet handig als je meedoet vanuit Tilburg… En misschien komt de organisatie die avond ook nog langs met een cameraploeg om wat sfeerbeelden te maken. Ook daarvoor is het handig om in Oud Gastel te zijn.

Zelf geen goede kwislocatie in Oud Gastel? 

Informeer bij onderstaande bedrijven of je gebruik kan maken van hun locaties.

Informeer tijdig bij onderstaande contactpersonen naar de spelregels!

Hart van Gastel

Hier is ruimte voor 4 teams. Neem contact op met Antoine van Aalst via antoinevanaalst@gmail.com.

Onder de Toren

Hier is (misschien) ruimte voor 3 teams. Neem contact op met Nicky Colijn via info@onder-de-toren.nl.

Gastels Sfeer

Hier is ruimte voor 4 teams. Neem contact op met Ronnie Lazaroms via info@gastelsfeer.nl.

’t Veerhuis

Hier is ruimte voor 8 teams. Neem contact op met Kevin van Vlimmeren via info@hetveerhuis.eu.

Het Ministerie van Eten en Drinken

Hier is ruimte voor 5 teams. Neem contact op met Remco van de Heuvel via etenendrinken@hetministerie.eu.

Deelnemen?

Vul onderstaand formulier in!

Voornaam van de team captain
Achternaam van de team captain
Wij zullen grotendeels via e-mail communiceren
Dit moet een mobiel nummer zijn (voor WhatsApp)
De team locatie op de kwisavond
De teamlocatie op de kwisavond
Geef hier een vraag op. Misschien gaan we hem gebruiken tijdens de DorpsKwis. En dan hebben jullie het antwoord al. Is niet verplicht, wel handig.

Wat gebeurt er na “Verzenden”?

Je zal direct (binnen 5 minuten) een mailtje krijgen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Daarin staan instructies voor de betaling. Pas op het moment dat de betaling (onder vermelding van de naam van je team captain en je teamnaam) is voldaan, ben je ingeschreven.

Je krijgt dan een bevestiging per e-mail.