Deelnemen

De mogelijkheid om je in te schrijven voor de DorpsKwis Oud Gastel stopt op 15 juli 2019 om 18:00 uur exact:

Er kunnen maximaal 100 ‚Äúnormale‚ÄĚ teams deelnemen aan de¬†DorpsKwis¬†Oud¬†Gastel. Meer teams kunnen zich aanmelden, maar die komen op de reservelijst. Mochten er afmeldingen binnenkomen dan wordt het eerstvolgende team op de reservelijst door ons benaderd.

Hieronder staat een simpel stappenplan om deel te nemen:

Stel een team samen van minimaal 10 personen. Er is geen maximum, maar meer dan 20 is onhandig. Schrijf je dan in via het aanmeldingsformulier. Doe dit v√≥√≥r 15 juli 2019, 18:00 uur. Je krijgt dan een e-mail met betalingsinstructies (‚ā¨ 79,- per team, meer mag ook; het gaat allemaal naar een goed doel). Pas als je betaling bij ons geregistreerd is, ben je √©cht aangemeld en zul je je team terugvinden op onze deelnemers-pagina.

Bij de aanmelding hoef je alleen maar de naam van de teamcaptain in te vullen. Je kan dus tot het laatste moment nog extra mensen toevoegen aan je team. Alleen de teamcaptain moet 18 jaar of ouder zijn. Verder geen restricties.

Zorg dat de team-captain aanwezig is op de captain-avond op donderdag 29 augustus 2019, van 20:00 tot 21:30. Hier worden de laatste aanwijzigingen, suggesties, tips en wat al niet meer gedeeld met alle aanwezigen. Tevens is dit hét moment om vragen te stellen.

Let op: alléén voor de team-captains. Deelname aan deze avond is verplicht, anders kun je niet meedoen als team.

En het zou zomaar eens kunnen zijn dat er hier al een bonusvraag uitgedeeld gaat worden…

Doe met het hele team mee aan de DorpsKwis Oud Gastel op 13 september 2019. De kwis loopt van precies 18:00 tot exact 23:00 uur. 

Om 18:00 uur precies krijgt jullie teamcaptain jullie kwisboek mee. Daarna zal jullie captain zo snel mogelijk naar jullie speelhonk gaan (niet met de auto; alleen te voet of per fiets is toegestaan in verband met de veiligheid), zodat jullie de vragen kunnen gaan beantwoorden, als team.

Om exact 23:00 uur moet het antwoordboek ingeleverd zijn, anders volgt diskwalificatie van het gehele team!

Kom met je hele team naar de prijsuitreiking op zondag¬†29 september 2019 van 15:00 tot 18:00 uur, om te zien wie de¬†DorpsKwis¬†Oud¬†Gastel¬†2019 gewonnen heeft. Bovendien laten we hier ook een aantal foto’s en video’s zien die gemaakt zijn tijdens de kwis.

Hier wordt natuurlijk ook bekend gemaakt welke bedragen gewonnen zijn per team, en dus: welke lokale doelen gesteund gaan worden.

Kwislocatie nodig?

Je hebt een ruimte nodig die groot genoeg is voor je team en die beschikt over de juiste faciliteiten (stoelen/tafels/wifi/printer/koelkast/en dergelijke). Het allerhandigste is een locatie in¬†Oud Gastel. Er zijn namelijk ook een flink aantal doe-opdrachten waarbij je te voet of op de fiets naar een bepaalde locatie in het dorp moet. En dan is het niet handig als je meedoet vanuit Tilburg… En misschien komt de organisatie die avond ook nog langs met een cameraploeg om wat sfeerbeelden te maken. Ook daarvoor is het handig om in Oud Gastel te zijn.

Zelf geen goede kwislocatie in Oud Gastel? 

Informeer bij onderstaande bedrijven of je gebruik kan maken van hun locaties.

Informeer tijdig bij onderstaande contactpersonen naar de spelregels!

Hart van Gastel

Hier is ruimte voor 4 teams. Neem contact op met Antoine van Aalst via antoinevanaalst@gmail.com.

Onder de Toren

Hier is ruimte voor 3 teams. Neem contact op met Anke Bartelen via info@onder-de-toren.nl.

Gastels Sfeer

Hier is ruimte voor 4 teams. Neem contact op met Ronnie Lazaroms via info@gastelsfeer.nl.

’t Veerhuis

Hier is ruimte voor 8 teams. Neem contact op met Remco van de Heuvel via remco@hetveerhuis.eu.